Nieuws

Nieuwe samenwerking biedt duurzaam model voor scheidingen: het hele proces voor ouders én kinderen onder 1 dak begeleid met expertise en zorg!

Buro Onderscheiden en mediator Petra Veenman (Cadencia FamilieMediation) verbinden

met een frisse en duurzame aanpak in scheidings-zaken voor ouders en kinderen.

Het proces van scheiden voor ouders en kinderen wordt ondersteund van begin tot eind én onder 1 dak met expertise en zorg.

Een aanbod waarbij noodzakelijke dienstverlening en zorg elkaar op een hoog niveau ontmoeten.

Om de veranderingen helder en duurzaam in afspraken te kunnen gieten, zal de pedagoog-mediator ouders begeleiden bij het maken van een ouderschapsplan. Een plan dat past bij jullie als ouders, de kinderen en jullie specifieke situatie. Een plan dat de routekaart vormt voor de hoofd- en zijwegen van ouderschap na de scheiding.

Om deze veranderingen te kunnen behappen en de focus te leggen op het ouderschap, zal Buro Onderscheiden ouders individueel ondersteunen. Om jullie kinderen te ondersteunen bij de veranderingen, ze te helpen nadenken wat ze nodig hebben in de nieuwe situatie en hoe deze wensen een plek kunnen krijgen bij het maken van de afspraken, is Buro Onderscheiden er ook voor contacten met de kinderen.

Kinderen vanaf 4 jaar krijgen standaard een plek in het proces.

Om de financiële zaken, en uiteindelijk de (juridische) scheiding af te wikkelen, brengen wij een advocaat of een financieel specialist in beeld.

Onze professionals zijn niet alleen steengoed in hun vak. Ze blinken ook uit in samenwerken met elkaar én met ouders en kinderen. Ze zijn betrouwbaar, recht door zee, altijd gericht op goed ouderschap en het maken van afspraken die reëel, uitvoerbaar en duurzaam zijn.

Omdat wij anders denken en anders doen door onze samenwerking, ontstaat er betrokkenheid bij zowel het verlenen van diensten als het verlenen van zorg. Een scheiding waarna ouders én kinderen met elkaar verder kunnen in nieuwe gezinsvormen, daar gaat ons hart sneller van kloppen.

Wil je meer weten over ons aanbod, neem dan contact op.

Buro Onderscheiden via 06 39 58 14 95 of

Petra Veenman (Cadencia FamilieMediation) via 06 20 55 69 26.