Nieuws

Maatregelen coronavirus

Bij Buro Onderscheiden willen wij zorgvuldig omgaan met de gezondheid van onze cliënten en van ons team. Bovendien willen wij onze verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken. Vandaar dat wij afspraken hebben gemaakt met elkaar waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn.

Wij zullen kritisch omgaan met het plannen van face-to-face coachingsgesprekken. Het voeren van coachingsgesprekken blijft mogelijk, maar dan bij voorkeur telefonisch of via videobellen. We hebben inmiddels de ervaring dat dit werkbare vormen zijn om met elkaar in gesprek te blijven.

Als we samen concluderen dat er toch redenen zijn voor een face-to-face contact, dan volgen wij hierbij strikt de richtlijnen van het RIVM:

  • Een face-to-face afspraak kan niet doorgaan als de cliënt of de coach last heeft van (milde) gezondheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten en/of verhoging/koorts;
  • Een face-to-face afspraak kan niet doorgaan als de cliënt of de coach korter dan twee weken geleden direct contact heeft gehad met iemand die bewezen besmet is met het coronavirus of met iemand bij wie een sterk vermoeden bestaat dat hij/zij besmet is met het coronavirus;
  • Wij houden afstand (minimaal anderhalve meter);
  • Wij schudden geen handen;
  • Wij vragen je om bij binnenkomst je handen te wassen. Dit kan op ons kantoor in de toiletruimte in de hal;
  • Wij zullen zorgen voor de nodige hygiënemaatregelen bij ons op kantoor, zoals regelmatig reinigen van deurklinken en extra reinigen van tafels en stoelen.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande willen overleggen wat een passende oplossing is voor jouw traject bij Buro Onderscheiden, dan kan je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij kijken graag samen met jou wat nodig is om jouw traject bij Buro Onderscheiden op een veilige manier voort te zetten.

Namens ons hele team wensen we jou en de mensen om je heen een goede gezondheid toe en wijsheid om deze roerige tijd het hoofd te bieden.

Astrid, Olga, Yvette en Merel