Kinderen wensen zich geen ouders die het eens zijn maar ouders die beschikbaar zijn

Wij hebben de overtuiging dat de ondersteuning bij scheidingen beter kan

Wie zijn wij?
Wij zijn Olga Boef, Yvette Meulenbeek en Astrid de Regt, de oprichters van Buro Onderscheiden. Onze jarenlange ervaring binnen de jeugdzorg en jeugdbescherming heeft ons heel wat inzichten opgeleverd. Zoals de overtuiging dat de ondersteuning bij scheidingen anders, beter kan. 

Daarom hebben wij Buro Onderscheiden opgericht. Wij bundelen onze krachten om gezinnen in (complexe) echtscheidingssituaties te ondersteunen.

Wij vormen een hecht team waarin we elkaar aanvullen en versterken. Vanuit dit complete team geven wij een professioneel en specialistisch antwoord op vragen over scheidingssituaties met kinderen.

Olga Boef
Oprichter en coach

Samenwerkend, nieuwsgierig & energiek

Olga heeft een opleidingsachtergrond als sociaal juridisch dienstverlener. Daarnaast heeft zij een mediation-opleiding gevolgd en aanvullende scholingen op het gebied van trauma, rouw en verlies. Olga volgde diverse trainingen vanuit de Interactie Academie Antwerpen, gericht op hoogconflict na scheiding.

Olga is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Olga Boef

Yvette Meulenbeek
Oprichter en coach

Bevlogen, integer & reflecterend

Yvette heeft een opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener afgerond en is daarna opgeleid tot orthopedagoog. Yvette volgde diverse trainingen vanuit de Interactie Academie Antwerpen, gericht op hoogconflict na scheiding (onder andere ‘netwerksteun voor ouders: antigif voor strijd na scheiding’).

Yvette is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Astrid de Regt
Oprichter en coach

Daadkrachtig, betrouwbaar & inspirerend

Astrid is opgeleid tot maatschappelijk werker. Daarnaast heeft zij diverse trainingen gevolgd, bijvoorbeeld op het gebied van familierecht en psychopathologie. Ook volgde zij opleidingen vanuit de Interactie Academie Antwerpen gericht op hoogconflict na scheiding (onder andere ‘ouderschap na scheiding en in nieuw samengesteld gezin’).

Astrid is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Astrid de Regt

Esther Faro
Coach

Geïnteresseerd, gedreven & creatief.

Esther heeft een opleidingsachtergrond als gezinsbegeleider en hulpverlener complexe scheidingen. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in praten met kinderen in een complexe scheiding en aanvullende scholing gevolgd op het gebied van de ontwikkeling van kinderen, waaronder hechting en trauma.

Esther is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en aangesloten bij de beroepsvereniging Kindbehartiger.

Jacqueline van Liempd
Coach

Verbinder, geduldig & inventief

Jacqueline heeft zich gespecialiseerd in bemiddeling in familiaire zaken nadat ze heeft gewerkt als arbeidsbemiddelaar. Zij volgde diverse opleidingen en trainingen, ook vanuit de Interactie Academie Antwerpen gericht op hoog conflict na scheiding (onder andere ‘conflictueus ouderschap na scheiding en nieuw samengestelde gezinnen’).

Jacqueline is geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.

Merel Langhorst
Officemanager

Behulpzaam, praktisch & opgewekt

Merel heeft jaren als managementassistente gewerkt.

Als officemanager houdt Merel zich bij Buro Onderscheiden bezig met agendabeheer, planning, organisatie en administratie. Het contact met cliënten en de diversiteit in het werk maken dat ze met veel enthousiasme deel uitmaakt van het team.